Deurmat op maat bestellen? Hier moet je op letten!

Deurmat op maat bestellen? Hier moet je op letten!

Wil je een deurmat op maat bestellen? Dan moet je hier op letten! Graag geven wij je in dit artikel tips & Trics waar je op moet letten als je een deurmat op maat besteld.

Deurmat op maat

Een deurmaat op maat staat het mooiste! Zo kun je zelf de maat van de deurmat bepalen en ook de kleur van de deurmat. Een mooie deurmat op maat ziet er tevens professioneel uit.

Binnenmat op maat

Binnenmat op maat bestellen? Klik hier om al onze binnenmatten te bekijken.

Buitenmat op maat

Buitenmat op maat bestellen? Klik hier om al onze buitenmatten te bekijken.

Schoonloopmat op maat

Een schoonloopmat op maat houdt jouw vloer helemaal schoon. De stugge vezels schrapen al het vuil onder je schoenen vandaan. Onze schoonloopmat is ook vochtabsorberend, zodat hij feitelijk hetzelfde werkt als een droogloopmat. Onze schoonloopmatten worden precies op maat gesneden, zodat jij de mat alleen nog maar neer hoeft te leggen.

Schoonloopmat op maat binnen.

Schoonloopmat op maat buiten.

Droogloopmat op maat

De droogloopmat op maat houdt jouw vloer kurkdroog. In vergelijking met een schoonloopmat zijn de vezels zachter en fijner, waardoor het vochtabsorberend vermogen hoger is. Hoewel onze matten in de eerste plaats schoonloopmatten zijn, doen ze door de hoge kwaliteit en de aanwezigheid van zachte vezels niet onder voor droogloopmatten qua vochtopname. Je zou ze dus net zo goed ‘droogloopmat’ kunnen noemen! In feite zijn het allround matten die goed zijn in alles waarvoor je een mat nodig hebt. Zoals gezegd snijden we je nieuwe schoon/droogloopmat tot op de millimeter op maat, maar het liefst gaan we echt los en personaliseren we jouw droog/schoonloopmat met een logo of tekst.

Droogloopmat op maat binnen.

Wat is het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat?

U wilt natuurlijk ook weten wat nou precies het verschil is tussen droogloopmatten en schoonloopmatten. Het woord zegt het eigenlijk zelf al. Bij een droogloopmat worden uw schoenen droog maar kan u nog steeds vuil verwachten als u verder loopt. Bij een schoonloopmat bent u verzekerd van een schone entree aangezien een schoonloopmat niet alleen het vocht opneemt maar ook nog eens het vuil absorbeert.

U hoeft dus nooit meer met een vieze vloer te zitten na die leuke boswandeling. Het is altijd vervelend om te mopperen over de vieze voetjes door het huis als u net een gezellige wandeling hebt gemaakt. Zorg dus dat u niet onnodig schoon hoeft te maken en schaf nu een schoonloopmat aan op deurmatdirect.nl Ze zijn gevestigd in Wolvega waar u uw matten ook zelf kan ophalen. Hoewel een deurmat in eerste instantie niet zo belangrijk lijkt zal u snel het verschil merken. De aanschaf zal u daarnaast een hoop schoonmaakwerk besparen. Laat je dus niet afmatten maar koop een schoonloopmat.

Mocht u op zoek zijn naar een ander soort mat bijvoorbeeld een buitenmat, gangmat, deurloper of voetmat? Dan kan u hiervoor ook terecht op deurmatdirect.nl. Op de website staat meer informatie over wat voor matten er allemaal zijn en hoe deze matten er precies uitzien. Zij leveren onder andere, borstel matten en wasbare schoonloopmatten. Dus voor al uw matten kan u terecht bij deurmatdirect.nl

Share this post


You've just added this product to the cart: